23 Haziran 2011 Perşembe

Itazura na kiss- Mischevious Kiss


Son günlerde yeni bir anime keşfettim, 25 bölüm ve türü romantik- komedi:) Tam benim istediğim gibi bir anime'di. Kısaca konusundan bahsedeyim; Aihira Kotoko ortaokuldan beri okulun ve hatta belki Japonya'nın en zeki ve başarılı öğrencisi olan Irie Naoko'ya aşıktır. Aynı okulda olmalarına rağmen Irie en başarılı öğrencilerin olduğu A sınıfında, Kotoko ise başarısı en düşük olan F sınıfındadır. Lisenin son senesinde Kotoko artık aşkını daha fazla içinde tutamaz ve Irie'ye bir aşk mektubu verir, Irie ise o kadar burnu havadadır ki mektubu almak bile istemez. Kotoko çok üzülür ve aşkını kalbine gömmeye karar verir. Ancak o gün ilginç bir tesadüf olur, Kotoko'nun babası ile oturdukları ev depremde yıkılır ve yeni evleri yapılana kadar babasının en yakın arkadaşında kalmaya giderler. Babasının en yakın arkadaşı ise Irie'nin babasıdır! Kotoko şok olur ama ne olursa olsun Irie ile aynı evde yaşamak güzeldir. Irie her zamanki gibi soğuk davransa da zamanla Kotoko'yu tanımaya başlar ve ondaki güzellikleri keşfeder. Bu arada Kinosuke de Kotoko'ya umutsuzca aşıktır, onun Kotoko'ya yaptığı evlenme teklifi İrie'nin de kendi duygularını fark etmesini sağlar, o da Kotoko'ya aşıktır, o da evlenme teklif eder, tabi ki Kotoko havalara uçarak kabul eder bu teklifi. Ve hayatlarına birlikte devam ederler. Gerçekten çok güzel, romantik, süper bir anime'di. Komedi, romantizm, karakterlerin çokluğu ile tadı damağımda kaldı diyebilirim. Şarkıları da çok güzeldi.

Bu arada; www.kaleminsecdesi.blogspot.com adresinde kitap çekilişi yapılıyor. 2 Temmuz tarihine kadar yukarıdaki adrese yorumunuzu bırakırsanız çekilişe katılabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Bu yazıyı iyi ki gördüm. Animesini henüz izlememe rağmen çok sevdiğim bir seridir bu. ''E O nasıl oluyor?'' diyecek olursan bunun çok güzel bir Güney Kore dizi adaptasyonu var (benim gibi bir Japonya fanının adamakıllı izlediği tek Güney Kore dizisi). İzledin mi bilmem, adı da Playful Kiss. Eğer izlemediysen mutlaka izlemeni öneririm:)

    YanıtlaSil
  2. tesekkurler yorumun ve tavsiyen icin arastiricam mutlaka:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...