16 Mayıs 2015 Cumartesi

The Key (Anahtar) - Joe Vitale

Biliyorsunuz bir kaç yıl önce (aslında neredeyse “uzun yıllar önce”:)) Çekim Yasası çıkmış ve ortalığı kasıp kavurmuştu. Bu süreçte yerli, yabancı bir çok “çekim yasası” versiyonu kitap da çıktı. Çekim yasasını genel olarak bilmekle beraber bu furya, işin ticarete dökülmesi beni biraz geride tutmuştu. Bu kitabı ise dört beş yıl önce indirimli görünce dayanamamış almış ama yıllarca elimi sürmemiştim. Nedense geçenlerde kitaplıkta görünce, daha fazla “okunmamış” kalmasına içim elvermedi:)

Pegasus yayınlarından 2009 yılında çıkmış olan kitap 280 sayfa. Yazarı Joe Vitale de anladığım kadarıyla ilgili konuda oldukça meşhur bir isim.Hayatı da oldukça ilginç, kendisi çekim yasası ile tanışana kadar evsiz, fakir, obez bir adammış. Sonra nasıl olmuşsa çekim yasası sayesinde kilo vermiş,zengin olmuş, meşhur olmuş, mükemmel bir hayata kavuşmuş ve kanseri yenmiş. Pek çok kişi çekim yasasını deneyip hiç fayda görmediğini iddia ediyor ancak yazara göre bu kişiler çekim yasasının sırrını bilmiyor. Halbuki o kadar basit bir sır ki; netlik ve çelişkilerden kurtulmak! Örnek verecek olursak, çok para kazanmak istiyorsunuz ama bilinç altınızda çok paranın sizi bozacağından korkuyorsanız asla çok para kazanamazsınız. Çekim yasasını uygulamaya başlamadan önce zihninizdeki olumsuz inanç ve düşüncelerden kurtulmanız gerekiyor. Aslında kitap çok temel bazı düşüncelerin örneklendirilerek detaylandırılmasından oluşuyor. Ben kitabı gerçekten çok beğendim, hatta bazı yöntemleri uygulayıp olumlu sonuçlar aldığımı da söyleyeyim. Yazar aralarda sürekli diğer ürünlerini de pazarlamaya çalışıyor ama kitap şu haliyle gayet basit ve uygulanabilir yöntemler içeriyor. Yalnız çeviri gerçekten özensizdi.Yine de anlaşılıyor tabi. Çekimi yasası konusunda tavsiye edebileceğim bir kitap. Keyifli okumaldi.Yine de anlaşılıyor tabi. Çekimi yasası konusunda tavsiye edebileceğim bir kitap. Keyifli okumalar.

Son olarak; Hayallar gerçekleşir, evet, sizinkiler bile, ama siz de onları karşılamalısınız, kalkın ve hayalleriniz yönünde bir şeyler yapın.

Resim 2:http://callingdreams.com/wp-content/uploads/2014/07/joe-vitale.jpg

4 yorum:

  1. bu tür motive edici kitapları sefiyom yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de seviyorum Deepcim bir iki tane daha okudum böyle, yazacağım onları da:)

      Sil
  2. ilginç , ve oldukça enteresan , hiç ilgimi çekmemiş bu konu benim ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ilham verici bir kitap, tavsiye ederim, istediğimiz şeyleri hayatımıza çekmek bu kadar kolaymış meğersem:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...